regenboog
 
 

Persvermeldingen

Hier vindt u artikelen en reportages die over het werk van Sensitief vzw gaan.

- In Klasse voor Leerkrachten (nr.166) verscheen het artikel "Sien is een spons", een mooi artikel over hooggevoelige kinderen. Klik HIER om het te lezen.

- Humo besteedde in de week van 30/10/'07 een uitgebreid artikel aan hooggevoeligheid. Klik HIER om het te lezen.

- In Het Belang van Limburg verscheen op 19/02/'08 een artikel over hoogsensitieve kinderen. Klik HIER om het te lezen.

- In De Standaard van 12/04/'08 schreef Karel Verhoeven een uitgebreid artikel over het werk van An Michiels met hooggevoelige kinderen. Klik HIER om het te lezen.

- In Het Nieuwsblad van 15/05/'08 geeft An Michiels een reactie op het initiatief van een Utrechts ziekenhuis om een knuffelspreekuur te houden. Klik HIER om het te lezen.

- In Het Nieuwsblad van 24/05/'08 verscheen het artikel 'Geef alle jongeren aandacht'. Klik HIER om het te lezen.

- In Libelle van 11/09/'08 verscheen het artikel "Omgaan met kritiek, incasseren kan je leren!". Klik HIER om het te lezen.

- In Nieuwsblad Magazine van 5/06/'10 verscheen het artikel "Hoogsensitief". Klik HIER om het te lezen.

- In Gazet van Antwerpen van 21/08/'10 verscheen het artikel "Ik durf nu op te komen voor mijn eigen mening". Een artikel over de assertiviteitstrainingen georganiseerd door Sensitief. Klik HIER om het te lezen.

- In Bodytalk september 2010 verscheen het artikel "Loslaten - verplicht verlicht". Klik HIER om het te lezen.

- In Gazet van Antwerpen van 24/05/'11 verscheen het artikel "Van hooggevoeligheid kun je een kracht maken". Klik HIER om het te lezen.

- In Psychologies Magazine van juli-augustus 2011 verscheen het artikel "Luister naar je lichaam". Een artikel over de workshop die gegeven wordt door Sensitief vzw i.s.m. Centrum voelen. Klik HIER om het te lezen.

- In Psychologies Magazine van maart 2012 verscheen het artikel 'Welk emotioneel type ben jij?". Ook Sensitief vzw wordt er vermeld. Klik HIER om het te lezen.

- In çava CM-magazine van augustus 2012 verscheen het artikel van klacht naar kracht, een interview met Sabine Vanquaillie. Klik HIER om het te lezen.

- In De Bond van 22 feburari 2013 verscheen het artikel 'supergevoelige kinderen', een interview met An Michiels. Klik HIER om het te lezen.

- In Gazet van Antwerpen van 4 juli 2014 verscheen het artikel 'ik kom op voor mezelf', een artikel over hooggevoelige kinderen op kamp met Sensitief. Klik HIER om het te lezen.

- In Psychologies Magazine van april 2017 verscheen het artikel "Wordt de wereld harder of worden wij gevoeliger?", een mooi artikel over hoe omgaan met gevoeligheid en de werking van Sensitief vzw. Klik HIER om het te lezen.

Video

- In het VTM-nieuws van 23/08/'07 werd een reportage uitgezonden over de kampen voor hooggevoelige kinderen, begeleid door An Michiels. De video is HIER in hoge kwaliteit te bekijken (WMV-video, ongeveer 10 MB) of via onderstaand YouTube-venster.

PrintPrint Sitemap