regenboog
 
 

Vader & kindweekend

Avontuurlijk weekend voor vader en kind

Kinderen onthouden niet wat je voor hen koopt, ze onthouden wat je met hen doet.

Weing tijd? Weinig inspiratie? Benieuwd naar andere vaders? Kies dan voor een weekend pure quality time: een lang weekend waar niets moet, maar veel kan, zowel avontuurlijk als puur tot rust komen. Beleef samen met je zoon of dochter iets dat een boost geeft aan jullie zelfvertrouwen, jullie band nog versterkt en een herinnering creëert om levenslang te koesteren.

Verbinding, avontuur en ontspanning

Je overnacht samen in jullie eigen tent of (tegen een kleine meerprijs) in een comfortabele safari-tent in het dorpje Sy in de Belgische Ardennen. Samen met andere vaders en kinderen ga je kajakken en op ‘via corda’ tocht, en je ravot samen in de bossen. Je praat over die dingen die je samen leuk vindt of die je juist heel graag wil zien veranderen. Je krijgt nieuwe ideeën om dingen anders aan te pakken en meer balans in je leven te brengen.

Een inspirerend weekend, begeleid door Alain en Kurt, pure quality time

Het Sensitief team zorgt voor de kampplaats, de maaltijden en verbindende activiteiten. Er worden ervaringen uitgewisseld en tips gegeven. Het weekend staat open voor alle kinderen.

De activiteiten en gehanteerde technieken dragen bij tot een diepere verbinding tussen vaders en  kinderen, en boosten het zelfvertrouwen, iets waar alle (vaders en) kinderen baat bij hebben.


Wanneer:
van vrijdag 3 augustus (om 10u) tot zondag 5 augustus 2018 (omstreeks 16u).Begeleiding: Kurt Mees en Alain Van Cutsem, twee ervaren Sensitief-vaders

Prijs:

  • Kind / kleinkind / pleegkind /... : € 205
  • Vader / plus-vader / grootvader /... : € 315

Begeleiding workshops en outdoor activiteiten, maaltijden, kampplaats (in eigen tent) en verzekering zijn inbegrepen. Overnacht je liever in een comfortabel bed in een safari-tent voor 6 personen, dan betaal je € 30,-/pers extra.

Inschrijven:

PrintPrint Sitemap